Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Κυκλοφορεί!


Το βιβλίο που επιμεληθήκαμε στη Γαλλία με τις εξαιρετικές συναδέλφους Kathleen Olivier και Sophie Pluen, κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις L' Harmattan.
Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο 11 συγγραφέων, που εργαζόμαστε χρόνια ως ψυχοθεραπευτές μέσω της μεθόδου της δραματοθεραπείας, κυρίως στη Γαλλία. Κάθε άρθρο περιέχει θεωρητικές πηγές και καλές περιγραφές της δραματοθεραπευτικής διαδικασίας που ακολουθήθηκε σε κάθε πλαίσιο και κάθε πληθυσμό. 
Υπάρχουν άρθρα που αναφέρονται σε περιστατικά ομάδων αυτισμού, κακοποιημένων γυναικών, ανέργων, παιδιών που μεγαλώνουν με απουσία γονέων σε ιδρύματα και πολλά άλλα.
Προλογίζουν την έκδοση οι Nisha Sajnani, πρόεδρος της American Drama Therapy Association και ο Armand Volcas
Μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από το amazon, είτε από το fnac ή ως το καλοκαίρι, όσοι μένετε στην Αθήνα μπορείτε να το παραγγείλετε σε μένα (dimitrastav@yahoo.com) και να σας το φέρω σε τιμή που δεν θα περιλαμβάνει μεταφορικά (με προπληρωμή).  
Φιλοδοξούμε ωστόσο την έκδοση και στα ελληνικά, καθώς πρόκειται για ένα χρήσιμο βιβλίο για κλινικούς και όσους ενδιαφέρονται για την μέθοδο της δραματοθεραπείας.